Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © David Legreve

Meetjeslanders zeggen ja tegen coronavaccin: “Slechts 1,2 procent weigert actief”

MeetjeslandDe vier vaccinatiecentra voor het Meetjesland hebben ondertussen 85.000 vaccins gezet. Slechts weinigen weigeren actief de prik.

 1. Schoolbezoek aan concentratiekamp Auschwitz-Birkenau laat diepe indruk na: “Die kinderschoenen zien liggen, dat beeld zal ik nooit vergeten”
  PREMIUM
  Eeklo

  Schoolbe­zoek aan concentra­tie­kamp Auschwitz-Birkenau laat diepe indruk na: “Die kinder­schoe­nen zien liggen, dat beeld zal ik nooit vergeten”

  Op uitnodiging van het Ministerie van Defensie en van het War Heritage Institute hebben leerlingen van de provinciale school Richtpunt Campus Eeklo een herdenkingsreis gemaakt naar de concentratie- en uitroeiingskampen in het Poolse Auschwitz en Birkenau, waar de nazi’s meer dan een miljoen mensen hebben vermoord. Wij reisden met hen mee. Relaas van een schooluitstap die de deelnemers nooit meer zullen vergeten.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.