Een beeld uit 2019 toen Eeklo Beach voor volle terrassen zorgde op de Markt van Eeklo. Welke animatie er deze zomer komt, wordt nog bekeken.
Volledig scherm
PREMIUM
Een beeld uit 2019 toen Eeklo Beach voor volle terrassen zorgde op de Markt van Eeklo. Welke animatie er deze zomer komt, wordt nog bekeken. © JSA

Markt Eeklo vanaf 8 mei parkeervrij, met plaats voor extra terrassen: “Horeca krijgt hele zomer alle kansen”

EekloDe Markt van Eeklo wordt begin mei al parkeervrij gemaakt, om de horeca vanaf 8 mei alle kansen te geven om grotere terrassen te zetten, en eindelijk weer een beetje hun boterham te verdienen. Volgende week wordt nog samengezeten met horeca en handelaars om praktische afspraken te maken. Zo moet bijvoorbeeld nog bekeken worden waar in de buurt dan parkeerplaatsen voor kortparkeren worden voorzien. Maar de komst van de terrasuitbreiding staat nu al vast.

 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"