Hilde Lampaert.
Volledig scherm
PREMIUM
Hilde Lampaert. © Joeri Seymortier

Maak kennis met nieuwe schepen Hilde Lampaert (N-VA): “Inzetten op imago en citymarketing, want daar is in Eeklo veel werk aan de winkel”

EekloHilde Lampaert (56) mag op 4 oktober in Eeklo de eed afleggen, en wordt voor N-VA eerste schepen van de stad. Met de nieuwe bevoegdheid ‘imago en citymarketing’ moet ze Eeklo weer op de kaart zetten. En ook de lokale economie wil ze vooruit helpen: “Veel leegstand? Waarom zouden wij leuke winkelketens niet zelf contacteren, en warm maken om naar Eeklo te komen?” Maak kennis met de ambities van Hilde Lampaert.

  1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
    Play
    TV

    Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

    Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.