Het team van De Plek.
Volledig scherm
Het team van De Plek. © Joeri Seymortier

Jongeren vinden veilig nest in De Plek: “Zoek je een job? Heb je het moeilijk? Zin in leuke activiteiten? Onze deur staat open!”

Eeklo/Kaprijke/Sint-LaureinsJongeren van Eeklo, Kaprijke en Sint-Laureins kunnen voortaan terecht in De Plek, op het Herbakkersplein in Eeklo. Daar vinden ze mensen die hen helpen om aan een job te geraken, uit hun isolement te geraken, hun vrije tijd in te vullen, of van eventuele problemen af te geraken. “Een tweede thuis waar jongeren zich thuis kunnen voelen”, klinkt het.

  1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
    Livios

    Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

    Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.