"Dit bewijst nog maar eens dat Radio TRL zeer goed beluisterd wordt", zegt eigenaar David Tourny.
Volledig scherm
"Dit bewijst nog maar eens dat Radio TRL zeer goed beluisterd wordt", zegt eigenaar David Tourny. © rv

Inzamelactie Radio TRL groot succes: “Mensen kwamen langs met volgeladen vrachtwagens”

EekloVorige week startte Radio TRL, een lokaal radiostation uit Eeklo, een grote inzamelactie voor de slachtoffers van de overstromingen in Wallonië. Deze werd een overdonderend succes. “Onze opslagplaats werd kort na de middag al te klein, waardoor we al snel moesten uitkijken naar een tweede magazijn”, zegt David Tourny, eigenaar van Radio TRL. 

  1. Marc Van Hulle (59) schrijft twintigste boek: “Ik sta open voor iéder onderwerp, zolang het maar niet schadelijk voor de gezondheid is. Of illegaal”
    PREMIUM
    Eeklo

    Marc Van Hulle (59) schrijft twintigste boek: “Ik sta open voor iéder onderwerp, zolang het maar niet schadelijk voor de gezondheid is. Of illegaal”

    Auteur Marc Van Hulle (59) uit Eeklo heeft zijn twintigste boek klaar. Al meer dan dertig jaar schrijft hij boeken, en dat vult ondertussen een aardige boekenplank. Zijn jubileumboek is ‘Het ABC van Michiel Steenbeke’, over de Eeklose keukenbouwer achter ‘de naakte reus’. Hoe is hij ooit aan zijn eerste boek gestart? En wat drijft zijn pen? Wij gingen het vragen.