Deze leerlingen laten hun plasje alvast niet verloren gaan.
Volledig scherm
Deze leerlingen laten hun plasje alvast niet verloren gaan. © College ten Doorn

Hét gespreksonderwerp op College ten Doorn: plasje van leerlingen wordt gerecycleerd

EekloDe komende zes maanden kunnen leerlingen van het College ten Doorn in Eeklo hun urine laten recycleren.

 1. Politie Meetjesland hield dit weekend stevige verkeerscontroles: “Op zondag hield 14% zich niet aan de snelheidslimiet”
  Eeklo/Kaprijke/Sint-Laureins

  Politie Meetjes­land hield dit weekend stevige verkeers­con­tro­les: “Op zondag hield 14% zich niet aan de snelheids­li­miet”

  De politiezone Meetjesland heeft er een druk weekend opzitten. Zo werden onder andere ongeveer 2.000 voertuigen gecontroleerd op het respecteren van de snelheidslimiet. Tijdens de verkeersactie kon de zone jammer genoeg ook een hele revue aan verkeersovertredingen vaststellen zoals rijden onder invloed tot het niet dragen van de gordel.
 2. Van Ohne tot Tarra: in deze 8 winkels in Oost-Vlaanderen winkel je verpakkingsvrij
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Van Ohne tot Tarra: in deze 8 winkels in Oost-Vlaanderen winkel je verpak­kings­vrij

  Mei Plasticvrij is een campagne waarbij je wordt aangespoord om heel de maand mei zo weinig mogelijk plastic en ander afval te verzamelen. Door je eigen afvalberg te verkleinen draag je je steentje bij aan het milieu. Om je extra te motiveren zochten wij 9 leuke zaken in Oost-Vlaanderen voor je op die zich bewust zijn van de afvalproblematiek. Van Ohne in Aalst tot Tarra in Dendermonde: Met deze 10 winkels in Oost-Vlaanderen hou jij de maand mei plasticvrij.