Parkeergeld met een sms'je.
Volledig scherm
Parkeergeld met een sms'je. © David Legreve

Half uur gratis parkeren met app 4411 wordt onderzocht

EekloEeklo onderhandelt met het parkeerbedrijf om een nieuwe technologie toe te laten, waardoor je een gratis half uurtje ook met een sms’je kan regelen.

 1. Zeg vaarwel tegen je ‘Movembersnor’: bij deze barbiers in het Meetjesland en Deinze zit je goed voor een professionele scheerbeurt
  PREMIUM
  Deinze/Meetjesland

  Zeg vaarwel tegen je ‘Movem­bersnor’: bij deze barbiers in het Meetjes­land en Deinze zit je goed voor een professio­ne­le scheer­beurt

  In november laten wereldwijd heel wat mannen hun snor staan. Met ‘No Shave November’ of ‘Movember’ willen ze proberen het bewustzijn te vergroten voor prostaatkanker, teelbalkanker en de gezondheid van de man in het algemeen. Nu de maand december gestart is, is het misschien tijd om afscheid te nemen van die snor. Voor alle mannen die hun snor vakkundig willen laten afscheren of bijscheren hebben wij alvast vijf barbiers in het Meetjesland en Deinze opgelijst.
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.