Bij de start van de BOB-campagne worden naar aanleiding van de Verkeersveilige Nacht grote controles uitgevoerd.
Volledig scherm
Bij de start van de BOB-campagne worden naar aanleiding van de Verkeersveilige Nacht grote controles uitgevoerd. © Wouter Spillebeen

Gouverneur bezoekt alcoholcontroles bij start BOB-campagne

Op de Verkeersveilige Nacht van vrijdag op zaterdag wordt de aftrap gegeven voor de BOB-campagne die loopt tot 28 januari. Waarnemend gouverneur Didier Detollenaere bezocht vannacht vier controleacties.

0 reacties

 1. Politie Meetjesland hield dit weekend stevige verkeerscontroles: “Op zondag hield 14% zich niet aan de snelheidslimiet”
  Eeklo/Kaprijke/Sint-Laureins

  Politie Meetjes­land hield dit weekend stevige verkeers­con­tro­les: “Op zondag hield 14% zich niet aan de snelheids­li­miet”

  De politiezone Meetjesland heeft er een druk weekend opzitten. Zo werden onder andere ongeveer 2.000 voertuigen gecontroleerd op het respecteren van de snelheidslimiet. Tijdens de verkeersactie kon de zone jammer genoeg ook een hele revue aan verkeersovertredingen vaststellen zoals rijden onder invloed tot het niet dragen van de gordel.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.