In de school in Wachtebeke wordt de gang vernieuwd.
Volledig scherm
In de school in Wachtebeke wordt de gang vernieuwd. © GO Meetjesland

Gemeenschapsonderwijs Meetjesland investeert ruim 400.000 euro in betere schoolinfrastructuur

MeetjeslandDe scholen van GO! Scholengroep Meetjesland, het Gemeenschapsonderwijs Meetjesland, hebben vorig jaar 404.562 euro geïnvesteerd in betere schoolinfrastructuur.

 1. Inwoners van Eeklo krijgen brief van antivaxxers in de bus, politie onderzoekt de zaak: “Iedereen warm gemaakt voor vaccin en dan gebeurt dit”
  Eeklo

  Inwoners van Eeklo krijgen brief van anti­vaxxers in de bus, politie onderzoekt de zaak: “Iedereen warm gemaakt voor vaccin en dan gebeurt dit”

  In Eeklo is bij een deel van de inwoners een brief van antivaxxers in de bus gevallen. Met hun pamflet proberen ze mensen te overtuigen zich niet te laten vaccineren, zogezegd omdat het vaccin een biowapen is. August Claeys (74) en zijn vrouw zijn alvast niet onder de indruk en willen iedereen waarschuwen: “Ze willen ons onterecht bang maken.”
 2. “Iedereen maakt zich weer op voor vakantie in eigen tuin”: bedrijf Exzo verdubbelt stockageruimte én personeel
  PREMIUM
  Aalter

  “Iedereen maakt zich weer op voor vakantie in eigen tuin”: bedrijf Exzo verdubbelt stockage­ruim­te én personeel

  Het ziet er naar uit dat we opnieuw de lente en een groot deel van de zomer noodgedwongen in eigen tuin moeten doorbrengen. En dat voelen ze bij de online tuin-, hout- en bouwhandelaar Exzo uit Aalter. “Vorig jaar zijn we door de ‘coronaboost’ tegen onze limieten gebotst. Dit jaar zijn we klaar voor de rush, met dubbel zoveel stockageruimte en extra personeel”, klinkt het bij Exzo. Wij gingen op bezoek.
 1. Deze Japanse vrouw is de levensechte Rapunzel
  Play

  Deze Japanse vrouw is de levensech­te Rapunzel

 2. "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'
  Play
  Blijven Slapen

  "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'