Koen Loete was tot eind december burgemeester van Eeklo, maar verloor de verkiezingen.
Volledig scherm
Koen Loete was tot eind december burgemeester van Eeklo, maar verloor de verkiezingen. © Joeri Seymortier

Ex-burgemeester Eeklo gooit sociaal dossier op Facebook: “Ongehoord, ongezien en onfatsoenlijk”

Oud-burgemeester Koen Loete (CD&V) van Eeklo schopt weer hard om zich heen op Facebook en gooit een sociaal dossier online. Het nieuwe stadsbestuur is verontwaardigd.

69 reacties

 • peter servranckx

  2 jaar geleden
  Als bestuur moeten ze toch geen "vertrouwelijke"dossiers mogen lekken, hoe komt een ex-burgemeester anders aan deze info. En 2)wat is nu het ergste ? De lek van een dossier of de armen achteruitstellen ten voordele van miljonairs ? Ik als burger zou het direct weten
 • Frederik Vanduffel

  2 jaar geleden
  Is dat nieuws, een corruptie zaakje? Ondertussen de verzwijging van ware terreur door OCMW's zoals uitspraken van rechtbanken over foltering en sociale guerrilla's bewijzen die OCMW's voeren tegen politiek incorrecte burgers zonder inkomen, die dan botweg geen aalmoes krijgen om te pogen overleven. Heeft dit geen nieuwswaarde? Door verzwijging maakt men zich trouwens medeplichtig want zo kan deze vuile oorlog met honger door welzijn gewoon verder doorgezet worden.
 • peter verrijcken

  2 jaar geleden
  Waarom niet? Maar dan graag ook in de 2 richtingen aub, dwz. ook de terreur van het OCMW publiek maken ipv te verbergen. Wat denkt u trouwens van uitspraken van rechtbanken over foltering en sociale guerrilla's die een OCMW voert tegen politiek incorrecte burgers zonder inkomen die dan gewoon dus botweg geen aalmoes krijgen om te pogen overleven. Heeft dit geen nieuwswaarde? Verzwijging maakt u medeplichtig want zo kan deze vuile oorlog met honger door welzijn verder doorgang vinden.
 • marijke deruyck

  2 jaar geleden
  En wat met de deontologie van de feiten zelf ? Waarom zou niet mogen aangeklaagd worden wat gebeurt, gesteld dat het ook waar is ?!
 • Ronny Van Wijngaerden

  2 jaar geleden
  Zo een zaken gebeurt overal en niet alleen in eeklo
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser