Schepen Christophe De Waele hielp mee spuiten.
Volledig scherm
Schepen Christophe De Waele hielp mee spuiten. © JSA

Eeklo spuit boodschap op fietspaden, om fietsen aan te moedigen: “Blijven fietsen allemaal!”

Eeklo wil iedereen ook na de lockdown op de fiets houden, en spuit boodschappen op fietspaden om het fietsen aan te moedigen.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Elke dag de beste versie van jezelf? Jacques Caluwé en Kristof Vereecke geven tips: “Aanvaarden wat je niet kan veranderen is al grote stap”
  PREMIUM
  Bassevelde/Zelzate

  Elke dag de beste versie van jezelf? Jacques Caluwé en Kristof Vereecke geven tips: “Aanvaarden wat je niet kan veranderen is al grote stap”

  Totaaltherapeut Jacques Caluwé uit Bassevelde (Assenede) en journalist Kristof Vereecke uit Zelzate brengen samen het boek ‘Elke dag de beste versie van jezelf’ op de markt. Het duo reikt zo manieren aan om blij en tevreden in het leven te staan. “Vooral niet harder willen presteren om nog meer status te bereiken. Da’s al een goed begin”, klinkt het. Hun verhaal.