Een delegatie van het schepencollege van Eeklo stelt het programma voor op het plein van Balgerhoeke, waar Boogie Boy op 17 juli een concert geeft.
Volledig scherm
Een delegatie van het schepencollege van Eeklo stelt het programma voor op het plein van Balgerhoeke, waar Boogie Boy op 17 juli een concert geeft. © Joeri Seymortier

Eeklo komt uit zijn kot: deze zomer zes weekends feest in alle hoeken van de stad

EekloEeklo wil de bevolking letterlijk uit z’n kot lokken, en organiseert deze zomer ‘Eeklo komt uit zijn kot!’. Zes weekends lang worden gratis optredens georganiseerd. Telkens op donderdagavond op de Markt, en op zaterdag dan in een andere hoek van de stad. “Zo willen we alle buurten iets gunnen. Dat verdienen onze mensen wel na anderhalf jaar corona”, klinkt het.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).