Archiefbeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld. © Benoit De Freine

De mooiste fietsroutes van het Meetjesland: via schilderachtige dorpjes naar fabelachtige kreken

MeetjeslandZondagse uitstap, weekendje weg of namiddagje fietsen? In het Meetjesland vindt iedereen z’n gading. Over vlakke wegen glijd je door rustgevende landschappen en charmante dorpjes. Perfect voor de fietsgenieter die liever om zich heen kijkt in plaats van recht op de pedalen te staan. Nog meer inspiratie nodig? Ga dan zeker ook hier even kijken.

 1. Julie Strobbe (40) is vrouw achter nieuw succesverhaal ‘Oh, Baby!’: “Biologische verzorgingsproducten voor je kind, dat zorgt voor vertrouwen”
  PREMIUM
  Aalter

  Julie Strobbe (40) is vrouw achter nieuw succesver­haal ‘Oh, Baby!’: “Biologi­sche verzor­gings­pro­duc­ten voor je kind, dat zorgt voor vertrouwen”

  Wat doe je als jonge mama wanneer je voor je baby op zoek bent naar biologische verzorgingsproducten, maar je goesting niet kan vinden? Dan breng je gewoon zelf iets op de markt. Julie Strobbe (40) uit Aalter is zo de vrouw achter ‘Oh, Baby!’ geworden. “En nu liggen mijn producten al in 300 apotheken. Ik kan het zelf amper geloven”, zegt Julie. Wij gingen langs.
 2. Scheidsrechter Peter Haeck (55) kreeg een slag op het hoofd tijdens een wedstrijd: “Respect, dat is toch niet te veel gevraagd?”
  PREMIUM
  Eeklo

  Scheids­rech­ter Peter Haeck (55) kreeg een slag op het hoofd tijdens een wedstrijd: “Respect, dat is toch niet te veel gevraagd?”

  “Bij de eerste fout die ik blies wist ik al: dit loopt niet goed af.” Eeklonaar Peter Haeck kreeg twee jaar geleden tijdens een wedstrijd op het voetbaltoernooi van Roal Benti een klap op het hoofd van een opgefokte speler. Nu, twee jaar later is de rechtszaak afgerond. Met het nieuwe seizoen in aantocht ijvert Peter voor meer respect voor scheidsrechters.