De mannen van 't Kaaiken bij hun affiche 2021.
Volledig scherm
De mannen van 't Kaaiken bij hun affiche 2021. © Joeri Seymortier

Dan toch Corona Safe Ticket voor optredens Kaaifeesten: zonder pasje niet naar Willy Sommers en co

EekloDe Kaaifeesten in Eeklo zullen voor de optredens in de feesttent dan toch werken met een Corona Safe Ticket. Zonder dat bewijs kan je Willy Sommers en co niet zien optreden. De buitenactiviteiten zoals de rommelmarkt kunnen gewoon doorgaan. “We gaan in onze tent meer dan 500 toeschouwers hebben, dus we kunnen echt niet anders”, klinkt het.

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Na Eeklo en Zelzate nu ook fusiekoorts in Assenede: “Wij zijn een gegeerde bruid in heel het Meetjesland”
  PREMIUM
  Assenede/Meetjesland

  Na Eeklo en Zelzate nu ook fusie­koorts in Assenede: “Wij zijn een gegeerde bruid in heel het Meetjes­land”

  Na Eeklo en Zelzate slaat de fusiekoorts nu ook toe in Assenede. De gemeenteraad moet goedkeuring geven om gesprekken op te starten en te ‘snuffelen’. Door haar geografische ligging midden in het Meetjesland, zijn er voor Assenede een pak mogelijkheden. “Wij willen zeker niets doen zonder onze inwoners hierin te horen”, zegt burgemeester Philippe De Coninck. Een stand van zaken.