Het terras van De Brielschuur.
Volledig scherm
PREMIUM
Het terras van De Brielschuur. © Anthony Statius

Daar is de lente! Wij zochten de meest kindvriendelijke terrassen in Deinze en het Meetjesland

Meetjesland-DeinzeEen terrasje doen met de kinderen erbij kan soms een uitdaging zijn. Voor wie onbezorgd van een drankje of een hapje wil genieten terwijl de kroost vrij kan ravotten, die is op onderstaande adressen meer dan welkom. Van de grootste openlucht speeltuin in de groene long van Deinze tot trampolinespringen aan het Drongengoed, dit zijn de zes leukste terrassen voor kinderen in de regio Deinze-Meetjesland. Voor meer terrastips kan je op verkenning in deze link

  1. Julie Strobbe (40) is vrouw achter nieuw succesverhaal ‘Oh, Baby!’: “Biologische verzorgingsproducten voor je kind, dat zorgt voor vertrouwen”
    PREMIUM
    Aalter

    Julie Strobbe (40) is vrouw achter nieuw succesver­haal ‘Oh, Baby!’: “Biologi­sche verzor­gings­pro­duc­ten voor je kind, dat zorgt voor vertrouwen”

    Wat doe je als jonge mama wanneer je voor je baby op zoek bent naar biologische verzorgingsproducten, maar je goesting niet kan vinden? Dan breng je gewoon zelf iets op de markt. Julie Strobbe (40) uit Aalter is zo de vrouw achter ‘Oh, Baby!’ geworden. “En nu liggen mijn producten al in 300 apotheken. Ik kan het zelf amper geloven”, zegt Julie. Wij gingen langs.