Archiefbeeld. De politie van zone Meetjesland Centrum bij een vorige controle op zwaar vervoer.
Volledig scherm
Archiefbeeld. De politie van zone Meetjesland Centrum bij een vorige controle op zwaar vervoer. © PZ Meetjesland-Centrum

Controle op zwaar vervoer: van chauffeur met rijverbod tot tank met ontploffingsgevaar

De politie van zone Meetjesland Centrum heeft dinsdag heel wat overtredingen vastgesteld bij een controleactie op zwaar vervoer. Een beroepschauffeur mocht na een eerdere veroordeling nog niet rijden en bij een andere was er een ontploffingsgevaar aan de LNG-tank.

  1. Bij ‘Keyzers’ weten ze waarom Sint-Laureins voorlopig de coronadans ontspringt: “Iedereen woont hier op een kilometer van elkaar”
    PREMIUM
    Sint-Laureins

    Bij ‘Keyzers’ weten ze waarom Sint-Lau­reins voorlopig de coronadans ontspringt: “Iedereen woont hier op een kilometer van elkaar”

    Heel de kaart van het land kleurt bloedrood, maar in Sint-Laureins tellen ze amper drie besmettingen. Waaraan dat ligt? “Iedereen woont hier op een kilometer van elkaar”, klinkt het bij ‘Keyzers’, het populairste café van ‘Sente’ en omstreken. Normaal zou het wielercafé vandaag afgeladen vol zitten voor de Ronde van Vlaanderen, maar door de coronamaatregelen tekenen enkel de vaste klanten en een bus wielertoeristen – die normaal in de Vlaamse Ardennen moest zitten – present. En of die laatste pinten voor de horecalockdown smaken.