De juryleden waren duidelijk onder de indruk van sommige performances.
Volledig scherm
De juryleden waren duidelijk onder de indruk van sommige performances. © Arne Blomme

College ten Doorn ontvangt juryleden van ‘De Strafste School 2021' met spectaculaire show

EekloDinsdagmiddag stond bij de leerlingen van College ten Doorn in Eeklo helemaal in het teken van ‘De Strafste School 2021'. Met een spectaculaire show over de hele school vol muzikale, sportieve en artistieke optredens probeerden ze de jury te overtuigen. 

 1. Jens De Decker (FCE Meetjesland): “Het kan en het moet beter”
  voetbal tweede provinciale A

  Jens De Decker (FCE Meetjes­land): “Het kan en het moet beter”

  De glorieperiode van de Fécé, het huidige FCE Meetjesland, en van KSK Maldegem liggen al enkele decennia achter ons. Maar voor een derby tussen een ploeg uit Eeklo en een uit Maldegem lopen de supporters nog steeds warm. En zowel Meetjesland als ‘den SK’ kunnen een opkikker wel gebruiken. Met een 1 op 15 was de oogst voor de jongens van de Zandvleuge heel pover, terwijl leider Maldegem een ‘wake up call’ kreeg in de wedstrijd tegen Belzele. Wie recht zaterdag de rug? Jens De Decker, de jongste trainer in de reeks, hoopt dat zijn ploeg de tanden laat zien.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.