Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © Getty Images

Broers riskeren tot 25 maanden cel voor drugshandel in Eeklo

Eeklo“De grootste drugsdealer van Eeklo en omstreken worden.” Dat was de ambitie van J.B., die aan de lopende band alle soorten drugs verkocht samen met zijn broer, zo’n anderhalf jaar lang. Dat deden ze ook aan minderjarigen. Het tweetal moest het woensdag uitleggen in de rechtbank.

 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 2. Eeklo krijgt pop-uptheater in loods uit 19de eeuw: “Perfect alternatief tijdens verbouwingen CC De Herbakker”
  PREMIUM
  Eeklo

  Eeklo krijgt pop-uptheater in loods uit 19de eeuw: “Perfect alterna­tief tijdens verbouwin­gen CC De Herbakker”

  Eeklo krijgt een eigen pop-uptheater in een oude loods aan de Nijverheidskaai. In het huidige houtbedrijf Wulffaert wordt de tweede verdieping binnenkort verbouwd tot een tijdelijk theater. “Het gebouw was vroeger een textielfabriek, en later de wolwasserij Peignage d’ Eecloo. Erfgoed en cultuur binnenkort hand in hand”, klinkt het. Wij gaan op bezoek.