Bij de start van de BOB-campagne worden naar aanleiding van de Verkeersveilige Nacht grote controles uitgevoerd.
Volledig scherm
Bij de start van de BOB-campagne worden naar aanleiding van de Verkeersveilige Nacht grote controles uitgevoerd. © Wouter Spillebeen

Bestuurders onder invloed en met verboden wapens betrapt bij grote controleactie

Naar aanleiding van de Verkeersveilige Nacht, de aftrap van de BOB-campagne, heeft politiezone Meetjesland Centrum langs de N9 in Eeklo een grootschalige controle uitgevoerd. Daarbij liepen niet alleen bestuurders onder invloed van alcohol tegen de lamp, maar ook chauffeurs die drugs gebruikt hadden en zelfs twee personen met verboden wapens in de auto.

2 reacties

 • Ikengij Aloo

  1 jaar geleden
  Wauuuw,wat een vondst zeg !!!! Wat zijn ze daar snel blij zeg. Ah ja,juist,t is sinterklaas.....
 • Guy Van Severen

  1 jaar geleden
  Verboden wapen !!!??? In het Meetjesland !!!
 1. Vlatex na 55 jaar verhuisd van Bentille naar Waarschoot, en wordt nu Vlatex Home: “Nieuwe start voor derde generatie”
  PREMIUM
  Waarschoot/Bentille

  Vlatex na 55 jaar verhuisd van Bentille naar Waarschoot, en wordt nu Vlatex Home: “Nieuwe start voor derde generatie”

  Vlatex, de specialist in binnenhuistextiel, is verhuisd van het landelijke Bentille naar een meer zichtbare plaats langs de N9 in Lievegem. Vanaf nu heet de zaak Vlatex Home. De nieuwe winkel is nog maar goed een week open, maar door de strengere coronamaatregelen moet nu al op afspraak gewerkt worden. “We zien het positief. Zo hebben we meer tijd voor onze klanten”, zegt Alexander Boelens. Wij gingen langs. Op afspraak, zoals dat nu hoort.
 2. Meetjeslandse Kringloopwinkels sluiten al zeker tot 10 april de deuren: “Veiligheid van klanten en medewerkers primeert”
  Meetjesland

  Meetjes­land­se Kringloop­win­kels sluiten al zeker tot 10 april de deuren: “Veiligheid van klanten en medewer­kers primeert”

  De Kringloopwinkels in het Meetjesland sluiten al zeker tot en met zaterdag 10 april de deuren. Op een veilige manier werken en klanten ontvangen is volgens de directie momenteel niet mogelijk. De Kringloopwinkels Meetjesland kiezen bewust voor een paaspauze. “De regels zijn te onduidelijk, en we willen zo ook mee onze schouders zetten onder de verdere strijd tegen corona.”
 1. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl

 2. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel