IVM is trots op het asbestproject. Hier op een archiefbeeld.
Volledig scherm
IVM is trots op het asbestproject. Hier op een archiefbeeld. © IVM

Asbestplaten laten ophalen? Kan voortaan ook voor verenigingen en KMO’s

Meejesland/DeinzeIVM, de afvalophaler voor het Meetjesland en de streek rond Deinze, gaat het asbestafval vanaf nu ook ophalen bij verenigingen en KMO’s.

 1. BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Eeklo nu eindelijk een doortrekking van de Ring? Wordt de Markt parkeervrij? En wordt De Herbakker wel of niet verbouwd?
  PREMIUM
  eeklo

  BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Eeklo nu eindelijk een doortrek­king van de Ring? Wordt de Markt parkeer­vrij? En wordt De Herbakker wel of niet verbouwd?

  De bestuursperiode in uw stad of gemeente is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren tien beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Eeklo, een stad die uit een politieke crisis kruipt en waar pakken werk op de plank ligt. Hoe zit het met de Ring, het Cultuurcentrum en de parkeervrije Markt?
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.