Koen Dewulf had de speelkamer van de kinderen voorlopig omgebouwd tot atelier.
Volledig scherm
Koen Dewulf had de speelkamer van de kinderen voorlopig omgebouwd tot atelier. © Joeri Seymortier

Artiest die noodgedwongen schoenmaker werd, kiest weer voor podium: “Heropstart veel heftiger dan verwacht”

EekloArtiest Koen Dewulf uit Eeklo zet zijn ‘skoenmakerij’ in de Molenstraat in Eeklo voor onbepaalde tijd stop. Hij startte de zaak op in volle coronaperiode, maar heeft nu tijd te kort.

  1. Davit Hovsepyan helpt Meetjesland met hattrick aan winst in de ‘Slag om het Meetjesland’: “Geen revanchegevoelens tegenover Maldegem”
    VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

    Davit Hovsepyan helpt Meetjes­land met hattrick aan winst in de ‘Slag om het Meetjes­land’: “Geen revanchege­voe­lens tegenover Maldegem”

    Hoezo, gedevalueerde ‘Slag om het Meetjesland’? Niks van. Alle toeters en bellen zaterdag aan de Zandvleuge. Bengaals vuur, vijf goals, een fel aangevochten doelpunt van FCE Meetjesland, rood voor SK, een gemiste strafschop, doelworstelingen in beide strafschopgebieden en het winnende doelpunt dicht tegen het laatste fluitsignaal (3-2). Uitgelaten sfeertje en stevige beats bij Meetjesland, boosheid en overkokende potjes bij ‘den SK’. Zelfs over de man van de wedstrijd gingen beide supportersclans verbaal in de clinch. Davit Hovsepyan was dat met drie doelpunten bij de thuisploeg, ref Frederik Dhaenens bij SK.