Illustratiebeeld: gft.
Volledig scherm
Illustratiebeeld: gft. © Kristof Pieters

Aparte inzameling gft-afval: “Bijna 45 procent Eeklonaars doet al mee”

EekloBijna 45 procent van de inwoners van Eeklo doet mee aan de aparte inzameling van gft-afval, het afval van groenten, fruit en uit je tuin.

 1. Uit eten met de kids: 5 kindvriendelijke restaurants in het Meetjesland en Deinze
  PREMIUM

  Uit eten met de kids: 5 kindvrien­de­lij­ke restau­rants in het Meetjes­land en Deinze

  Op restaurant gaan met kinderen kan soms een uitdaging zijn. Niet elk kind lust alles en uren aan tafel blijven zitten, is nu eenmaal niet iets wat je van hen kan verwachten. Gelukkig zijn er in het Meetjesland en Deinze ook heel wat kindvriendelijke restaurants waar gezinnen met open armen ontvangen worden en kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Van de Afspanning in Machelen-aan-de-Leie bij Zulte tot de Muze in Aalter: op deze adresjes geniet je van een etentje met de kids.
  Eeklo
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.