De site van Ontex in Eeklo.
Volledig scherm
PREMIUM
De site van Ontex in Eeklo. © Arne Blomme

Akkoord over sociaal plan in Ontex Eeklo, maar nog steeds onzekerheid over eventuele ontslagen

EekloNa maanden van onderhanden is er een akkoord over het sociaal plan tussen de werknemers en directie van Ontex Eeklo. Desondanks blijft er heel wat onzekerheid over de verschillende productielijnen die zouden verdwijnen. “Twee lijnen zullen zeker vertrekken. Over de acht andere zal pas in de tweede helft van oktober een beslissing genomen worden", zegt Evi Van der Bracht van ACV-CSC Metea. 

  1. Davit Hovsepyan helpt Meetjesland met hattrick aan winst in de ‘Slag om het Meetjesland’: “Geen revanchegevoelens tegenover Maldegem”
    VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

    Davit Hovsepyan helpt Meetjes­land met hattrick aan winst in de ‘Slag om het Meetjes­land’: “Geen revanchege­voe­lens tegenover Maldegem”

    Hoezo, gedevalueerde ‘Slag om het Meetjesland’? Niks van. Alle toeters en bellen zaterdag aan de Zandvleuge. Bengaals vuur, vijf goals, een fel aangevochten doelpunt van FCE Meetjesland, rood voor SK, een gemiste strafschop, doelworstelingen in beide strafschopgebieden en het winnende doelpunt dicht tegen het laatste fluitsignaal (3-2). Uitgelaten sfeertje en stevige beats bij Meetjesland, boosheid en overkokende potjes bij ‘den SK’. Zelfs over de man van de wedstrijd gingen beide supportersclans verbaal in de clinch. Davit Hovsepyan was dat met drie doelpunten bij de thuisploeg, ref Frederik Dhaenens bij SK.