ARCHIEFBEELD: Verkeersveilige Nacht
Volledig scherm
ARCHIEFBEELD: Verkeersveilige Nacht © Didier Verbaere

Achtervolging en verschillende chauffeurs onder invloed bij politiecontrole in Meetjesland

Kaprijke/EekloDe politiezone Meetjesland Centrum hield zaterdagavond gerichte verkeerscontroles waarbij 28 bestuurders aan een ademtest werden onderworpen. Een bestuurder weigerde in Kaprijke te stoppen en werd achtervolgd. Hij bleek onder invloed.

  1. HUIZENJACHT. Olsene, de kleinste deelgemeente van Zulte: “Voor een nieuwbouwwoning van 800 vierkante meter moet je richting een half miljoen kijken”
    PREMIUM

    HUIZEN­JACHT. Olsene, de kleinste deelgemeen­te van Zulte: “Voor een nieuwbouw­wo­ning van 800 vierkante meter moet je richting een half miljoen kijken”

    Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen, en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek op de lokale immomarkt. Deze week: Olsene, dat samen met Zulte en Machelen-aan-de-Leie de gemeente Zulte vormt. “Olsene bevindt zich niet ver van de steden Deinze en Waregem en dankzij de aanwezigheid van het op- en afrittencomplex van de E17 is er een vlotte verbinding met Kortrijk en Gent. Het is dan een trekpleister voor jonge gezinnen die Gent en Deinze ontvluchten”, klinkt het.
    Zulte