De lijkwagen met het lichaam van de man verlaat de plaats van het ongeval.
Volledig scherm
PREMIUM
De lijkwagen met het lichaam van de man verlaat de plaats van het ongeval. © PJDG

Aannemer Stefaan (32) komt om na ongelukkige val van stelling: “Een harde werker die door iedereen graag gezien was”

EekloIn Eeklo is dinsdagmorgen de 32-jarige aannemer Stefaan Boelens om het leven gekomen. Hij stond op een stelling om werken uit voeren aan een woning in de Leopoldlaan in Eeklo, maar kwam ongelukkig ten val. “Op zijn borstkas lagen metalen buizen. Hij was er bijzonder erg aan toe”, aldus de bewoner die hem aantrof.

  1. Kelly verkiest bucketlist van haar ongeneeslijk zieke zonen (15) boven peperduur medicijn: “Liever hun dromen realiseren dan het onvermijdelijke uit te stellen”
    PREMIUM
    EEKLO

    Kelly verkiest bucketlist van haar ongenees­lijk zieke zonen (15) boven peperduur medicijn: “Liever hun dromen realiseren dan het onvermijde­lij­ke uit te stellen”

    Wat zou je doen als je kinderen nog 10 jaar te leven hebben? Het is de tergende vraag waar mama Kelly dagelijks mee worstelt. Zo lijden haar tweelingzonen Jenko en Ieben aan de zeldzame en ongeneeslijke ziekte TTR-FAP die hun organen geleidelijk aan beschadigt. “Het medicijn kost 330.000 euro per jaar en werkt alleen afremmend. Dan maak ik liever met hen die wereldreis nu dat nog kan."