Illustratiebeeld: tijd voor een prikje.
Volledig scherm
Illustratiebeeld: tijd voor een prikje. © Klaas De Scheirder

6.607 Meetjeslanders krijgen uitnodiging voor derde prik

MeetjeslandDe vier vaccinatiecentra voor het Meetjesland sluiten bijna de deuren, maar de komende weken worden ook nog ‘derde prikken’ gezet.

 1. Van headbangen op Miracle Metal Meeting in Deinze tot dansen in de mais op Ville en Vert in Assenede: onze tips voor het weekend
  PREMIUM
  Assenede-Deinze-Eeklo-Evergem-Maldegem

  Van headbangen op Miracle Metal Meeting in Deinze tot dansen in de mais op Ville en Vert in Assenede: onze tips voor het weekend

  Het gewone leven komt langzaam weer op gang. De vaccinaties lopen ten einde en er valt steeds meer te beleven in het Meetjesland. Het weekend van 11 en 12 september staat in het teken van Open Monumentendag. Naar aanleiding daarvan serveren we u enkele leuke adresjes die wel een bezoekje waard zijn, maar we hebben ook nog wat andere leuke weekendactiviteiten voor u in petto. Verder somden we ook wat andere leuke weekendactiviteiten op. Starten doen we met de Miracle Metal Meeting in Deinze en we eindigen met Ville en Vert in Assenede.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.