K's Choice op zondagavond op het Herbakkersfestival: voor veel muziekliefhebbers een van de hoogtepunten.
Volledig scherm
K's Choice op zondagavond op het Herbakkersfestival: voor veel muziekliefhebbers een van de hoogtepunten. © Daphne Matthys.

10 foto’s als troost voor leeg Herbakkersweekend in Eeklo: “Dit worden saaie en stille dagen”

Dit weekend blijft het stil in Eeklo. Voor het eerst in dertien jaar geen loeiende gitaren en lekker schuimende pinten op het Herbakkersfestival.

 1. Chef Broes van ’t Vijfde Seizoen verontwaardigd: “Dit gaat niet alleen over horeca, maar over een heel netwerk van leveranciers en mensen rondom ons”
  PREMIUM
  Aalter

  Chef Broes van ’t Vijfde Seizoen verontwaar­digd: “Dit gaat niet alleen over horeca, maar over een heel netwerk van leveran­ciers en mensen rondom ons”

  Chef Broes Tavernier van restaurant ’t Vijfde Seizoen in Aalter moet net zoals al zijn collega’s een maand lang de deuren dicht houden. Hij maakt vandaag de frigo’s leeg, maar is verontwaardigd. Niet alleen voor de eigen gevolgen, maar vooral ook voor die van zijn team en de vele toeleveranciers waar hij mee werkt. “Je zal nu maar wildleverancier zijn, net voor de start van het wildseizoen. Wie gaat thuis zelf een haas of fazant op het vuur zetten?”, vraagt Broes zich af.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'