Fietsers en voetgangers moeten op de Prins Boudewijnlaanbn twee rijvakken kruisen, zonder zebrapad en zonder verkeerslichten.
Volledig scherm
Fietsers en voetgangers moeten op de Prins Boudewijnlaanbn twee rijvakken kruisen, zonder zebrapad en zonder verkeerslichten. © Benoit De Freine

Zwartste punt van Edegem wordt aangepakt: werken aan veilige oversteekplaats Prins Boudewijnlaan starten na bouwverlof

Na het bouwverlof begint het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met de aanleg van een veiligere oversteekplaats voor zwakke weggebruikers op de Prins Boudewijnlaan aan woonproject Elysia Park. Oppositiepartijen Groen en CD&V juichen dat toe maar vinden dat er nog veel meer moet gebeuren om het zwartste punt van Edegem veiliger te maken.

 1. Wegen en Verkeer reageert op dodelijk ongeval op Prins Boudewijnlaan “Voorstellen Fietsersbond zouden veiligheid juist verslechteren”

  Wegen en Verkeer reageert op dodelijk ongeval op Prins Boudewijn­laan “Voorstel­len Fietsers­bond zouden veiligheid juist verslechte­ren”

  Na het dodelijk fietsongeval van dinsdagochtend schenen zowel de Edegemse Fietsersbond als het gemeentebestuur hun licht al op de veiligheid van de oversteekplaatsen op de Prins Boudewijnlaan. Het Vlaams Agentschap voor Wegen en Verkeer (AWV), dat de gewestweg beheert, reageert nu ook op de kwestie. “We zijn ons bewust van de problematiek en werken er zowel op korte als lange termijn aan.”
 2. Bye bye Trump, welkom terug Coca-Cola: Antwerps café stopt na 4 jaar met boycot Amerikaanse producten
  ANTWERPEN

  Bye bye Trump, welkom terug Co­ca-Co­la: Antwerps café stopt na 4 jaar met boycot Amerikaan­se producten

  The Washington Post, Newsweek, De Telegraaf, Daily Pakistan, CNN Indonesia en natuurlijk als eerste in Het Laatste Nieuws. Het was wereldnieuws vier jaar geleden toen het Antwerpse café ’t Zeezicht alle Amerikaanse producten bande bij de aanstelling van president Trump. Nu Biden de eed heeft afgelegd, zijn er terug Coca-Cola, Lays én Tabasco welkom in de kroeg op de Dageraadplaats.
 1. Net 40.000 tulpen geplant, maar eigenaar maakt plots einde aan Bloemenplukweide van Ben (37): “Droom die stopt, maar we geven niet op”
  Aartselaar

  Net 40.000 tulpen geplant, maar eigenaar maakt plots einde aan Bloemen­pluk­wei­de van Ben (37): “Droom die stopt, maar we geven niet op”

  De Bloemenplukweide aan de Groenenhoek houdt op te bestaan. Een zware tegenvaller voor initiatiefnemer Ben Rombouts (37) want ze hadden er net duizenden narcissen en zo’n 40.000 tulpenbollen geplant. “De verhuurder heeft de overeenkomst plots stopgezet en dat komt toch wel even aan. We hopen nu toch nog te kunnen ‘oogsten’ en gaan op zoek naar een alternatief”, blijft Ben strijdvaardig.
 1. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"

 2. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel