Vanmiddag brak een brand uit op de tweede verdieping in het appartementsgebouw in Den Eeckhofstraat in Edegem.
Volledig scherm
Vanmiddag brak een brand uit op de tweede verdieping in het appartementsgebouw in Den Eeckhofstraat in Edegem. © Marc De Roeck

Zwaargewonde na brand in appartementsgebouw in Edegem

EdegemIn Den Eeckhofstraat 5 in Edegem is omstreeks 15.45u. een zware brand in een flat op de derde verdieping uitgebroken. Een man raakte zwaargewond en werd naar het ziekenhuis gebracht. 

  1. Man riskeert vijf jaar cel omdat hij prostituees niet betaalde voor hun diensten: “Als dit verkrachting is, gaan veel mannen zweten”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Man riskeert vijf jaar cel omdat hij prostitu­ees niet betaalde voor hun diensten: “Als dit verkrach­ting is, gaan veel mannen zweten”

    Is het verkrachting wanneer een klant van een prostituee ervandoor gaat zonder te betalen? Dat was dinsdag een belangrijke vraag in de rechtszaak tegen Laurent V.N. (39). Hij zou 24 vrouwen zo om de tuin geleid hebben, al is dat niet de enige aanklacht. Met valse soa-tests overtuigde hij sommigen om zonder condoom te vrijen, en hij zou ook met één slachtoffer ongewenste seksuele handelingen gesteld hebben. “Moet hij behandeld worden? Ja”, aldus zijn advocate. “Maar hij heeft nooit bijvoorbeeld een vrouw van haar fiets gesleurd.”