Kevin Dieltjens (midden) overhandigde het bedrag vorige week aan Mark Fonteyn (rechts) onder goedkeurend oog van burgemeester Koen Metsu (N-VA).
Volledig scherm
Kevin Dieltjens (midden) overhandigde het bedrag vorige week aan Mark Fonteyn (rechts) onder goedkeurend oog van burgemeester Koen Metsu (N-VA). © rv

ZVC Wolfpack staat De Vlinderkens bij met geld en daad: “Met giften kunnen we vakanties op maat aanbieden”

De Edegemse zaalvoetbalclub Wolfpack zet zich in voor begeleidingscentrum De Vlinderkens. Het tehuis vangt jongeren op die met een moeilijke thuissituatie kampen. Na een eerste gift wil Wolfpack zich ook engageren voor evenementen en vrijwilligerswerk ten voordele van De Vlinderkens. “Met giften kunnen we onze gasten en hun gezinnen vakanties op maat aanbieden.”

 1. Antwerps softwarebedrijf roept bedrijven op om studenten te laten telewerken: “Bijna helft studenten heeft financiële problemen door coronacrisis”
  Antwerpen

  Antwerps softwarebe­drijf roept bedrijven op om studenten te laten telewerken: “Bijna helft studenten heeft financiële problemen door coronacri­sis”

  “Geef jobstudenten het vertrouwen om te telewerken.” Het Antwerps software- en consultancybedrijf TOPdesk laat sinds kort ook jobstudenten van thuis uit werken en roept andere bedrijven op hun voorbeeld te volgen. “Jongeren hebben het al zo moeilijk met hun studies en hun mentale gezondheid, neem nu ook niet nog eens hun bijverdienste weg.”
 2. CD&V schrijft afscheidsbrief aan geprivatiseerde Hangar 27: “N-VA heeft besloten niet meer te investeren in onze jeugd en cultuur”
  EDEGEM

  CD&V schrijft afscheids­brief aan geprivati­seer­de Hangar 27: “N-VA heeft besloten niet meer te investeren in onze jeugd en cultuur”

  Op de gemeenteraad deze week werd de privatisering van de gemeentelijke uitleendienst goedgekeurd en het lastenboek voor de uitbesteding van kunstencentrum Huis Hellemans. Voor Hangar 27 vond het bestuur eerder al een private partner. CD&V schrijft nu een afscheidsbrief voor de evenementenhal. “In Edegem mag je blijkbaar enkel nog iets organiseren als het opbrengt.”
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas