Het team achter De Hoogmis in Edegem.
Volledig scherm
Het team achter De Hoogmis in Edegem. © Klaas De Scheirder

Zoektocht gelanceerd naar écht Edegems bier, en jij kan er deel van uitmaken

EDEGEMEen écht Edegems bier. Podiumcafé en brouwerij De Hoogmis gaan samen met de gemeente op zoek naar acht Edegemnaren die een nieuw Edegems bier helpen samenstellen. “Van de brainstorm tot het brouwproces en van de keuze van ingrediënten tot de eerste centiliters verst getapt gerstenat, je neemt deel aan heel het proces.”

 1. OLFA Elsdonk sluit voor tien dagen de deuren na opduiken van Britse variant coronavirus: “Ingrijpend maar de besmettingsgraad is hoog bij deze variant”
  Edegem

  OLFA Elsdonk sluit voor tien dagen de deuren na opduiken van Britse variant coronavi­rus: “Ingrijpend maar de besmet­tings­graad is hoog bij deze variant”

  Het gemeentebestuur van Edegem werd zondag op de hoogte gebracht van twee positieve tests van de Britse variant van het COVID-19 virus in lagere school OLFA Elsdonk aan de Ingenieur Haesaertslaan. De school gaat met onmiddellijke ingang toe. Ook burgemeester Koen Metsu (N-VA) moet in quarantaine omdat zijn twee kinderen daar school lopen. De gemeente en de school hebben alles in het werk gesteld om iedereen zo snel mogelijk te verwittigen maar verwachten maandag toch nog een flink aantal verontruste ouders en leerlingen.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"