Aangeboden door Aangeboden door Alides
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Elysia Park
Volledig scherm
Elysia Park © Cornerstones

Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad

Aangeboden door AlidesGroen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van  urbane en peri-urbane centra.  Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum. 

5 reacties

 • Zee Groen

  11 maanden geleden
  Laat ons een kat een kat noemen: dit is puur immo business. Als je veel van die projecten ter plaatse gaat bekijken blijkt 'groene long' een karrikatuur te zijn. Bovendien stelt het normen voorop in verband met leefkeuzes die uitermate persoonlijk zijn en waar men zich niet mag in mengen. De hedendaagse trend: de massa van manipuleren voor macht en geld.
 • Steven Avonts

  2 jaar geleden
  Hoeveel bomen en natuur is hier voor moeten wijken hypocrieten? Daar was wel een voetbalveld en groen, in plaats daarvan staan er nu betonnen bomen.
 • Nordine Frighem

  2 jaar geleden
  Groene long laat me niet lachen ze hebben de bomen al gekapt aan de prins boudewijnlaan !
 • marc van gestel

  2 jaar geleden
  verkeerde foto van het kasteel!
 • Koenraad Van Antwerpen

  2 jaar geleden
  Hof Ter Linden? Neen,
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.