De brandweer kon snel ter plaatse komen en erger voorkomen.
Volledig scherm
De brandweer kon snel ter plaatse komen en erger voorkomen. © Marc De Roeck

Vuilniszak zet dak van woning bijna in brand

EdegemDe brandweer van Edegem rukte zondagochtend vroeg uit voor een smeulend dak in de Leeuwerikenlei. Een vuilniszak was daar gaan branden en had ervoor gezorgd dat het dak ook lichtjes vuur vatte. De brand was snel onder controle en niemand raakte gewond.

 1. ‘Onhandige’ Matteo (9) schittert als jonge kok op Studio 100 TV: “En toch wil ik liever leerkracht worden”
  Kontich

  ‘Onhandige’ Matteo (9) schittert als jonge kok op Studio 100 TV: “En toch wil ik liever leerkracht worden”

  Studio 100 TV lanceert op woensdag 24 februari de tweede jaargang van zijn kookprogramma ‘De Pottenlikkers’. Een van de zes kinderen die achter het fornuis kruipt, is de 9-jarige Matteo Gys uit Kontich. De jongen lijdt aan een lichte vorm van de coördinatie-ontwikkelingsstoornis DCD, maar dat belet hem niet om in de keuken te schitteren. “Volgens mama is mijn lasagne de beste ter wereld”, glimlacht hij.
 2. #FitnessOpenNow voert opnieuw actie aan overheidsgebouwen en mediabedrijven: “Fitnessen is niet gevaarlijk, het rédt juist mensenlevens”
  ANTWERPEN/BRUSSEL

  #FitnessO­pen­Now voert opnieuw actie aan overheids­ge­bou­wen en mediabe­drij­ven: “Fitnessen is niet gevaarlijk, het rédt juist mensenle­vens”

  Het collectief #FitnessOpenNow is het beu. Na de actie van vorige week waar 128 fitnessclubs aan deelnamen stond de sector donderdagochtend opnieuw op zijn achterste poten. Met spandoeken trokken ze naar strategische hotspots in Brussel en Antwerpen zoals treinstations, overheidsgebouwen, bekende pleinen en mediabedrijven. “Fitness is veilig, fitness redt mensenlevens.”
 1. Medische primeur in Lier: Heilig Hartziekenhuis laat robotarm gaten boren bij nek- en rugoperaties
  Play

  Medische primeur in Lier: Heilig Hartzieken­huis laat robotarm gaten boren bij nek- en rugopera­ties

 2. Man gooit gigantische alligator de lucht in
  Play

  Man gooit giganti­sche alligator de lucht in