Een lachende Arne pronkt op de nieuwe dug-outs van OLVAC.
Volledig scherm
Een lachende Arne pronkt op de nieuwe dug-outs van OLVAC. © Tessa Kraan

Voetbalploeg eert onverwacht overleden Arne (11) met nieuwe dug-outs: “We wilden absoluut iets terugdoen voor zijn familie”

EDEGEMDe Edegemse voetbalclub OLVAC heeft lid Arne geëerd met nieuwe dug-outs. Arne (11) overleed onverwacht vier jaar geleden en de club wil hem blijven herdenken met deze mooie hommage. “De familie van Arne heeft veel voor onze club gedaan, we wilden absoluut iets terugdoen.”

 1. Erehaag voor Hubert die al 50 jaar brandweerman is: “In 1971 hadden we een leren vest, rubberen botten, een zwarten kurken helm en een jeansbroek. Dat was het.”
  PREMIUM
  Edegem

  Erehaag voor Hubert die al 50 jaar brandweer­man is: “In 1971 hadden we een leren vest, rubberen botten, een zwarten kurken helm en een jeansbroek. Dat was het.”

  50 jaar brandweerman. Niet veel mensen zullen het Hubert Van Campfort (66) nadoen. Hij begon in 1971, op zijn zestiende, als vrijwillige brandweerman en is dat vandaag nog steeds. Op zijn gouden jubileum, waarvoor hij gisteren was gaan eten in restaurant ‘t Forum in Edegem, eerden zijn collega’s en vrienden van de brandweer hem met een grote verrassing. “Die kameraadschap van bij de brandweer, die zal altijd blijven. Dat heb ik gisteren met eigen ogen gezien.”
 2. Beerschot-coach Javier Torrente moet zondag geschorst toekijken in zespuntenmatch: “Alle vertrouwen in mijn assistenten”
  Voetbal 1A

  Beer­schot-coach Javier Torrente moet zondag geschorst toekijken in zespunten­match: “Alle vertrouwen in mijn assisten­ten”

  Hekkensluiter Beerschot zal het zondag in de zespuntenmatch op Zulte Waregem zonder trainer Javier Torrente moeten doen. De 52-jarige Argentijn werd vorig weekend naar de tribune gestuurd en moet de wedstrijdcoaching nu over laten aan zijn assistenten. “Ik heb er het volste vertrouwen in dat zij het prima zullen doen”, zegt de geschorste T1.