Een open repetitie met de 'zwijntjes' bij een vorige voorstelling elders in het land.
Volledig scherm
Een open repetitie met de 'zwijntjes' bij een vorige voorstelling elders in het land. © Henk Deleu

“Varkens, voeders en stront”: locatietheater ZWINS komt naar Edegemse boerderij

EDEGEMDe Edegemse melkveeboerderij Malisart-Bella & Rosita vormt deze zomer het decor voor locatietheater ‘ZWINS’ met actrices Janne Desmet en Lien De Graeve. “Geen betere locatie om deze voorstelling over varkens, voeders en stront te beleven als op een echte boerderij.”

 1. Antwerpse leerkracht fietst helemaal naar de Middellandse Zee: “Niet voor iedereen weggelegd? Fietsen is toch maar gewoon op uw lui gat zitten?”
  ANTWERPEN

  Antwerpse leerkracht fietst helemaal naar de Middelland­se Zee: “Niet voor iedereen weggelegd? Fietsen is toch maar gewoon op uw lui gat zitten?”

  De beste manier om je batterijen op te laden voor het nieuwe schooljaar is volgens de Antwerpse leerkracht Jonathan Van Nieulande nog een ommetje maken met de fiets. Een ommetje van 1.612 kilometer, wel te verstaan. Begin augustus reed hij met zijn vader helemaal tot aan de Middellandse Zee in Frankrijk. “In Duitsland trotseerden we door watersnood getroffen gebieden, ik word er nog steeds stil van.”
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.