Panna en freestyle voetbalkamp zondag in Edegem.
Volledig scherm
Panna en freestyle voetbalkamp zondag in Edegem. © rv

Top uit panna- en freestyle-wereld organiseert voetbalkamp voor kinderen en tieners

EDEGEMBelgisch kampioen panna Martijn Debbaut en freestyle-topper Filip Meeus organiseren zondag in Edegem een ééndaags bootcamp voor jongeren tussen zes en vijftien jaar oud die ondergedompeld willen worden in de wondere wereld van freestyle-voetbal en panna.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. “Ambitie om duurzaamste brouwerij van het land te worden”: Delirium Tremens-brouwerij sluit zich aan bij Pure Local-project
  MELLE/ANTWERPEN

  “Ambitie om duurzaams­te brouwerij van het land te worden”: Delirium Tre­mens-brouwerij sluit zich aan bij Pure Lo­cal-pro­ject

  Brouwerij L . Huyghe, bekend van onder andere het bier Delirium Tremens, is de eerste grote Belgische brouwer die zich verbindt met het duurzame Pure Local-project van het Antwerpse Boortmalt, wereldleider in mout. Pure Local verbindt Belgische landbouwers met lokale brouwers. “Dankzij de principes van regeneratieve landbouw wordt de teelt van de granen CO2-neutraal of zelfs -negatief.”
 2. Werknemers woonzorgcentra protesteren tegen privatiseringsdecreet van de zorg: “Zorg moet betaalbaar blijven voor iedereen.”
  PREMIUM
  Edegem

  Werknemers woonzorg­cen­tra proteste­ren tegen privatise­rings­de­creet van de zorg: “Zorg moet betaalbaar blijven voor iedereen.”

  Als u dinsdagmiddag rond lunchtijd voorbij WZC Immaculata aan de Oude Godstraat reed, zag u wellicht enkele tientallen zorgkundigen die probeerden in de vorm van een hartje te gaan staan. Ze hielden namelijk een solidariteitsactie tegen een decreet dat momenteel voorligt in het Vlaams Parlement. Dat zou een gedeeltelijke privatisering van zorginstellingen mogelijk maken. “Private investeerders zullen enkel willen investeren als ze er winst uit kunnen halen.”