Aan de rechterkant van de dreef richting Hof ter Linden komen tachtig nieuwe parkeerplaatsen.
Volledig scherm
Aan de rechterkant van de dreef richting Hof ter Linden komen tachtig nieuwe parkeerplaatsen.

Tachtig nieuwe parkeerplaatsen aan Hof ter Linden moeten midden 2020 klaar zijn

De veelbesproken nieuwe parking aan Hof ter Linden zou voor de zomer eindelijk klaar moeten zijn. Door de bezwaren van één burger werd de startdatum van de werken telkens uitgesteld. De provincie gaat nu mee in het verhaal van het stadsbestuur waardoor de werken eindelijk kunnen beginnen. Tegen de zomer zouden er tachtig nieuwe parkeerplaatsen in het centrum van Edegem moeten liggen.

1 reactie

 • RENE KEEGAN

  2 jaar geleden
  hoeveel heeft dat prestige-project "krot van den baron" al gekost aan de belastingbetaler ? en maar snoeien in het personeel... de (af)rekening volgt later !
 1. Woonzorgcentrum Coralia geeft openingsfeest: “Maar als we volledige capaciteit willen benutten, hebben we extra personeel nodig”
  PREMIUM
  Kontich

  Woonzorg­cen­trum Coralia geeft openings­feest: “Maar als we volledige capaciteit willen benutten, hebben we extra personeel nodig”

  Het nieuwe woonzorgcentrum Coralia in de Beekboshoek in Waarloos is klaar voor zijn grote opening. Het complex beschikt in totaal over 76 plaatsen, waarvan één voor kortverblijf. Maar die zijn momenteel slechts voor de helft gevuld, te wijten aan een personeelstekort. “Het blijft erg moeilijk om de juiste profielen te vinden”, zegt directeur Bert Schonenberg. Een jobbeurs deze zondag moet daar verandering in proberen brengen.
 2. 28.000 pillen op 5 maanden tijd... en niet om door te verkopen: “Hij wilde de perfecte partner en de perfecte schoonzoon spelen”
  Wilrijk/Sint-Genesius-Rode

  28.000 pillen op 5 maanden tijd... en niet om door te verkopen: “Hij wilde de perfecte partner en de perfecte schoonzoon spelen”

  Een dertiger uit Wilrijk heeft op vijf maanden tijd maar liefst 28.000 pillen bij verschillende apothekers gekocht. Dat deed hij door doktersvoorschriften te vervalsen. Aanvankelijk dachten de speurders dat hij de medicatie zou doorverkopen op de zwarte markt, maar dat bleek -tot hun grote verwondering - niet het geval. De man had ze louter voor eigen gebruik gekocht.