Aan de rechterkant van de dreef richting Hof ter Linden komen tachtig nieuwe parkeerplaatsen.
Volledig scherm
Aan de rechterkant van de dreef richting Hof ter Linden komen tachtig nieuwe parkeerplaatsen.

Tachtig nieuwe parkeerplaatsen aan Hof ter Linden moeten midden 2020 klaar zijn

De veelbesproken nieuwe parking aan Hof ter Linden zou voor de zomer eindelijk klaar moeten zijn. Door de bezwaren van één burger werd de startdatum van de werken telkens uitgesteld. De provincie gaat nu mee in het verhaal van het stadsbestuur waardoor de werken eindelijk kunnen beginnen. Tegen de zomer zouden er tachtig nieuwe parkeerplaatsen in het centrum van Edegem moeten liggen.

1 reactie

 • RENE KEEGAN

  1 jaar geleden
  hoeveel heeft dat prestige-project "krot van den baron" al gekost aan de belastingbetaler ? en maar snoeien in het personeel... de (af)rekening volgt later !
 1. Tuinkabouters protesteren tegen Antwerpse luchthaven: “Vliegveld is verlieslatend en uitbreiding illegaal”
  ANTWERPEN

  Tuinkabou­ters proteste­ren tegen Antwerpse luchthaven: “Vliegveld is verliesla­tend en uitbrei­ding illegaal”

  Naar de oeroude Kempische traditie Poortje Pik hebben tuinkabouters uit heel Antwerpen besloten in de nacht op 1 mei weg te lopen uit hun voortuintjes om massaal richting luchthaven in Deurne te trekken. De kabouters protesteerden er tegen de uitbreiding van de luchthaven en de luchthaven tout court. “We dromen van een alternatieve toekomst en delen die met de mens.”
 2. Succescoach Urbain Spaenhoven gaat aan de slag als extern voetbalconsulent: “Met mijn dertig jaar ervaring kan ik nog op veel plaatsen van nut zijn”
  Voetbal

  Succes­coach Urbain Spaenhoven gaat aan de slag als extern voetbalcon­su­lent: “Met mijn dertig jaar ervaring kan ik nog op veel plaatsen van nut zijn”

  Urbain Spaenhoven - ex-trainer van ploegen als Beerschot-Wilrijk, Lierse Kempenzonen en Rupel Boom – geeft zijn carrière in het voetbal een nieuwe wending. Voortaan kunnen clubs (en trainers) de 63-jarige Spaenhoven inhuren als extern consulent. “Met mijn dertig jaar ervaring kan ik op veel plaatsen nog iets bijbrengen.”
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas