Reisagent Caroline Cooreman met haar open brief.
Volledig scherm
Reisagent Caroline Cooreman met haar open brief. © Benoit De Freine

Reissector trekt aan alarmbel: “Kleurcodes zijn dodelijke chaos voor reisagenten”

EDEGEM/BLANKENBERGEReisagenten Caroline Cooreman uit Edegem en Bo Speybrouck uit Blankenberge kropen in hun pen om de noodklok te luiden over de kreunende reissector. “Niet de zoveelste klaagzang van een belangengroep die het onrechtvaardig vindt te moeten inbinden door de tsunami aan coronamaatregelen, wel een warme bede tot solidariteit.”

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.