Huis Hellemans in Edegem.
Volledig scherm
Huis Hellemans in Edegem. © Benoit De Freine

PVDA vraagt om privatisering Huis Hellemans terug te schroeven: “Een kunstencentrum mag niet als horecazaak uitgebaat worden”

EDEGEMTegen de zomer zou het gemeentebestuur een concessiehouder gevonden moeten hebben voor het Edegemse kunstencentrum Huis Hellemans. PVDA verzet zich nog steeds tegen die privatisering: “De toekomst van een laagdrempelig kunstencentrum voor de Edegemnaar komt in het gedrang.”

 1. CD&V schrijft afscheidsbrief aan geprivatiseerde Hangar 27: “N-VA heeft besloten niet meer te investeren in onze jeugd en cultuur”
  EDEGEM

  CD&V schrijft afscheids­brief aan geprivati­seer­de Hangar 27: “N-VA heeft besloten niet meer te investeren in onze jeugd en cultuur”

  Op de gemeenteraad deze week werd de privatisering van de gemeentelijke uitleendienst goedgekeurd en het lastenboek voor de uitbesteding van kunstencentrum Huis Hellemans. Voor Hangar 27 vond het bestuur eerder al een private partner. CD&V schrijft nu een afscheidsbrief voor de evenementenhal. “In Edegem mag je blijkbaar enkel nog iets organiseren als het opbrengt.”
 1. Indrukwekkende timelapse laat zien hoe slecht sigarettenpeuken zijn voor de natuur
  Play
  Onze Natuur

  Indrukwek­ken­de timelapse laat zien hoe slecht sigaretten­peu­ken zijn voor de natuur

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis