Nieuwe uitbaters Olivier Goossens en Dimitri Segers met schepen voor patrimonium en jeugd, Lawrence Vancraeyenest (N-VA) en schepen voor cultuur, Koen Michiels (N-VA).
Volledig scherm
Nieuwe uitbaters Olivier Goossens en Dimitri Segers met schepen voor patrimonium en jeugd, Lawrence Vancraeyenest (N-VA) en schepen voor cultuur, Koen Michiels (N-VA). © Klaas De Scheirder

Private uitbaters Hangar 27 bekend: “Zaal blijft toegankelijk en laagdrempelig voor eigen verenigingen”

Olivier Goossens en Dimitri Segers van Solo-Slim zullen vanaf volgend jaar evenementenruimte Hangar 27 in Edegem uitbaten. De gemeentelijke zaal werd wegens besparingen uitbesteed maar blijft met Goossens en Segers dus in Edegemse handen. “Hangar 27 moet meer dan ooit een sociale en culturele rol in onze gemeente vervullen.”

 1. Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen: “Al die verhalen van nabestaanden heb ik nooit écht kunnen loslaten”
  PREMIUM
  Wuustwezel/Brasschaat

  Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongeluk­te Kinderen: “Al die verhalen van nabestaan­den heb ik nooit écht kunnen loslaten”

  Twintig jaar lang stond Wim Geysen uit Wuustwezel met de monoloog ‘Flits!’ op de planken. Dat deed hij op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK). Hij toerde langs scholen en kleine en grote theaterzalen in heel Vlaanderen. Al die tijd praatte de theatermaker met ouders, broers en zussen van jongeren die het leven lieten in het verkeer. “Het heeft erin gehakt. Al besef ik ook: ik sta maar aan de zijlijn”, vertelt Wim. Zoon Witse (19) wil zijn verhaal verderzetten.
 1. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"

 2. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel