Philippe Geubels brouwt eigen bier Zieke Geest vanuit Vleesmeester Brewery en cultuur- en biercafé Hoogmis in Edegem.
Volledig scherm
Philippe Geubels brouwt eigen bier Zieke Geest vanuit Vleesmeester Brewery en cultuur- en biercafé Hoogmis in Edegem. © Inneke Gebruers / Vleesmeester Brewery

Philippe Geubels brouwt eigen tripel ‘Zieke Geest’: “Af en toe mag ik de ketel eens uitkuisen”

EDEGEMDat Philippe Geubels (39) een zieke geest heeft, is niet nieuw. Dat het om een geest in een fles gaat, wel. De komiek brengt met de Edegemse Vleesmeester Brewery zijn eigen blonde tripel Zieke Geest op de markt. “Hoe hard ik betrokken ben bij het brouwproces? Een beetje proeven en bijsturen, en af en toe mag ik de ketel uitkuisen.”

 1. Kontichnaren beginnen aan quarantaine, voorlopig slechts één bevestigde besmetting: “Liever zeven dagen binnenblijven dan heel het land besmetten”
  PREMIUM
  Kontich

  Kontichna­ren beginnen aan quarantai­ne, voorlopig slechts één bevestigde besmetting: “Liever zeven dagen binnenblij­ven dan heel het land besmetten”

  De quarantaine van de leerlingen, leerkrachten, personeel van het Sint-Jozefinstituut en hun gezinnen is maandag gestart. Bij de ouders van de scholieren worden de maatregelen zowel op begrip als op kritiek onthaald. Burgemeester Bart Seldeslachts (N-VA) roept intussen iedereen op de quarantaine strikt te volgen en wil extra inzetten op sensibilisering en controles door politie en gemeentediensten.
 2. Bye bye Trump, welkom terug Coca-Cola: Antwerps café stopt na 4 jaar met boycot Amerikaanse producten
  ANTWERPEN

  Bye bye Trump, welkom terug Co­ca-Co­la: Antwerps café stopt na 4 jaar met boycot Amerikaan­se producten

  The Washington Post, Newsweek, De Telegraaf, Daily Pakistan, CNN Indonesia en natuurlijk als eerste in Het Laatste Nieuws. Het was wereldnieuws vier jaar geleden toen het Antwerpse café ’t Zeezicht alle Amerikaanse producten bande bij de aanstelling van president Trump. Nu Biden de eed heeft afgelegd, zijn er terug Coca-Cola, Lays én Tabasco welkom in de kroeg op de Dageraadplaats.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen