Rond half 1 vanmiddag reed een blauwe Maserati tegen een boom in de middenberm op de Prins Boudewijnlaan.
Volledig scherm
Rond half 1 vanmiddag reed een blauwe Maserati tegen een boom in de middenberm op de Prins Boudewijnlaan. © Marc De Roeck

Peperdure Maserati in de prak gereden op Prins Boudewijnlaan

EdegemVanmiddag is een bestuurder met zijn Maserati tegen een boom gereden op de Prins Boudewijnlaan en tot stilstand gekomen tegen een geparkeerde auto. Hij en zijn passagier kwamen er als bij wonder met lichte verwondingen vanaf, maar van hun auto is weinig over. 

 1. Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen: “Al die verhalen van nabestaanden heb ik nooit écht kunnen loslaten”
  PREMIUM
  Wuustwezel/Brasschaat

  Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongeluk­te Kinderen: “Al die verhalen van nabestaan­den heb ik nooit écht kunnen loslaten”

  Twintig jaar lang stond Wim Geysen uit Wuustwezel met de monoloog ‘Flits!’ op de planken. Dat deed hij op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK). Hij toerde langs scholen en kleine en grote theaterzalen in heel Vlaanderen. Al die tijd praatte de theatermaker met ouders, broers en zussen van jongeren die het leven lieten in het verkeer. “Het heeft erin gehakt. Al besef ik ook: ik sta maar aan de zijlijn”, vertelt Wim. Zoon Witse (19) wil zijn verhaal verderzetten.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"