De overvaller passeerde een dag voor de overval ook al eens in de zaak.
Volledig scherm
De overvaller passeerde een dag voor de overval ook al eens in de zaak. © Faroek Live (vtm)

Overvaller apotheker mag naar huis met enkelband

De 37-jarige vrouw die begin dit jaar een apotheek in Edegem overviel, mag naar huis met een enkelband. Dat besliste de Antwerpse raadkamer deze week. De vrouw uit Mortsel zal zich later voor de correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor de overval. De vrouw kon gearresteerd worden na een tip in het VTM-opsporingsprogramma Faroek Live.

0 reacties

 1. Jongeren Let’s Go Urban reageren nu ook zelf op El Kaouakibi-heisa: “Onze vereniging is doorheen de jaren groot geworden dankzij vele jongeren en vrijwilligers, níet door één persoon”
  ANTWERPEN

  Jongeren Let’s Go Urban reageren nu ook zelf op El Kaouakibi-hei­sa: “Onze vereniging is doorheen de jaren groot geworden dankzij vele jongeren en vrijwilli­gers, níet door één persoon”

  Voor het eerst sinds de zaak ontplofte, reageren de jongeren van het Antwerpse dansproject Let’s Go Urban van Sihame El Kaouakibi ook zelf. 124 leden, jongeren en ouders van de vzw en het Antwerpse Kiel publiceerden zaterdagmiddag een open brief: “We zijn bezorgd dat onze vereniging moet sluiten en dat we allemaal onze tweede thuis verliezen.”
 1. Bodycambeelden tonen hoe agent zich 'vergist' van wapen en Daunte Wright fataal schot bezorgt
  Play

  Bodycam­beel­den tonen hoe agent zich 'vergist' van wapen en Daunte Wright fataal schot bezorgt

 2. Olifant wandelt op dooie gemak huis binnen
  Play

  Olifant wandelt op dooie gemak huis binnen