Een impressie van de vervanger van het tankstation in Edegem: parkeerplaatsen op het gelijkvloers en tien wooneenheden op de verdiepingen.
Volledig scherm
Een impressie van de vervanger van het tankstation in Edegem: parkeerplaatsen op het gelijkvloers en tien wooneenheden op de verdiepingen. © KOS

Oud tankstation wordt nieuwbouw

EDEGEM/KONTICHProjectontwikkelaar Woonplanners uit Edegem stelt dit weekend drie nieuwe projecten voor. Het meest opvallende zal de Edegemse Drie Eikenstraat een nieuwe uitzicht geven. Het verlaten tankstation op de hoek met De Pelgrim maakt plaats voor het nieuwbouw- project Oakthree, goed voor tien woongelegenheden die 140.000 tot 220.000 euro zullen kosten.

 1. Van een gepersonaliseerd theepakket tot een heerlijke brunch: 7 leuke cadeautips en activiteiten voor Moederdag in de regio Antwerpen
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van een gepersona­li­seerd theepakket tot een heerlijke brunch: 7 leuke cadeautips en activitei­ten voor Moederdag in de regio Antwerpen

  Het is bijna 15 augustus en dat betekent in de provincie Antwerpen dat Moederdag bijna voor de deur staat. De ideale gelegenheid om jouw moeder nog eens te verrassen. Nog geen inspiratie? Dan helpen wij je graag een handje! Wij hebben alvast 7 cadeaus en activiteiten opgelijst waar je haar ongetwijfeld heel blij mee zal maken. Van een gepersonaliseerd theepakket uit Antwerpen tot een heerlijke brunch in Kontich: met deze tips zet jij je mama extra in de bloemetjes.
 2. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.