Wies Callens van de Fietsersbond, Vlaams parlementslid Dirk de Korte (CD&V) en gemeenteraadslid Adrian De Weerdt (CD&V) spraken dinsdagavond op de info-avond.
Volledig scherm
Wies Callens van de Fietsersbond, Vlaams parlementslid Dirk de Korte (CD&V) en gemeenteraadslid Adrian De Weerdt (CD&V) spraken dinsdagavond op de info-avond. © ddw

Onderzoek bevestigt: nieuwe verbindingsweg kan sluipverkeer weren in Kontich en Edegem

De verbindingsweg tussen de Mechelsesteenweg en de Boniverlei zit even in een stroomversnelling. De eerste onderzoeksresultaten van de Vlaamse overheid zouden bevestigen dat de nieuwe weg het sluipverkeer in de dorpskernen van Edegem en Kontich kan weren. N-VA Edegem wil deze legislatuur nog de spade in de grond stoppen. CD&V volgt mits strikte voorwaarden en Groen blijft neen schudden.

4 reacties

 • Roger Rymen

  2 jaar geleden
  @ Gerrit: inderdaad, daar moest je niet superintelligent voor zijn om dat al lang te weten. Maar wat straffer is, is dat Groen nog altijd dwars ligt niettegenstaande alle wetenschappelijke vaststellingen.
 • gerrit de bondt

  2 jaar geleden
  Daar moeste ze geen studie voor doen dat wisten de goed denkende onder ons ook dat dat een positief gegeven was weer geld uitgegeven voor niks.
 • Leo Peeters

  2 jaar geleden
  Na vijftig jaar zou het misschien toch eens een kans van slagen hebben ,een pro akkoord voor mij en mijn familie , wederom willen de groenen ons opsluiten en mogen wij niet meer buitenkomen .
 • Gert vaes

  2 jaar geleden
  Wow 700 handtekeningen tegen. Noteer er voor mij maar al 1 PRO
 1. Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen
  Play

  Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen

 2. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype