Gemarineerde zalm met citroen en zoete aardappel in Stable.
Volledig scherm
Gemarineerde zalm met citroen en zoete aardappel in Stable. © Tessa Kraan

Nieuw gastronomisch restaurant Stable haalt meteen nieuwe gids Gault&Millau

EDEGEMRestaurant Stable opende dit jaar nog maar de deuren in kasteeldomein Hof ter Linden en het wordt al meteen opgenomen in de nieuwe gids van Gault&Millau die maandagavond bekend gemaakt werd. Stable is één van de nieuwkomers en scoort 13,5 op 20.

  1. RECENSIE. Stable: verwennerij in prachtig kasteeldomein
    PREMIUM

    RECENSIE. Stable: verwenne­rij in prachtig kasteeldo­mein

    De Servische tv-kok Njegoš Kaličanin verhuisde begin dit jaar van zijn keuken in de Mortselse brasserie Pastis naar het prachtige kasteeldomein Hof Ter Linden in Edegem. Daar opende hij met twee kompanen het gastronomisch restaurant Stable in het pas gerenoveerde oostelijke koetshuis. In Stable plof je je enkele uren neer terwijl je verwend wordt met een vast vijfgangenmenu en aangepaste wijnen. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.
  1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

    Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

  2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
    Play

    Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"