Jong N-VA Edegem presenteert het actieplan aan het schepencollege.
Volledig scherm
Jong N-VA Edegem presenteert het actieplan aan het schepencollege. © rv

Jong N-VA zet druk op gemeentebestuur met concreet actieplan om Edegem te verfraaien

EDEGEMDe Edegemse jongerenafdeling van N-VA heeft een concreet actieplan opgesteld met allerlei voorstellen om de leefbaarheid in de gemeente een extra stimulans te geven. Ze bezorgden de documenten aan het gemeentebestuur. “We hebben ons oor te luister gelegd bij de Edegemnaar, op basis van deze gesprekken hebben we een plan uitgewerkt om de gemeente te verfraaien.”

 1. MS-patiënten voetballen tegen BV-ploeg met Clara Cleymans en Imke Courtois: “We willen de ziekte meer onder de aandacht brengen”
  PREMIUM
  EDEGEM

  MS-patiënten voetballen tegen BV-ploeg met Clara Cleymans en Imke Courtois: “We willen de ziekte meer onder de aandacht brengen”

  Meer aandacht voor de chronische zenuwaandoening multiple sclerose oftewel MS. Dat is waar Clara Cleymans, Guga Baúl, Jennifer Heylen en bevriende BV’s zich zaterdag voor inzetten op de voetbalvelden van Ik Dien in Edegem. Ze spelen tegen MS Stars, een ploeg die enkel bestaat uit MS-patiënten. “Want als er íets is wat personen met MS sterk houdt, dan is het wel blijven bewegen.”
 2. Van één vintage wandkast tot een van de populairste, Antwerpse meubelmerken: “Dat we proberen inzetten op unieke stukken, wil niet zeggen dat we een high-end merk willen zijn”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Van één vintage wandkast tot een van de populair­ste, Antwerpse meubelmer­ken: “Dat we proberen inzetten op unieke stukken, wil niet zeggen dat we een high-end merk willen zijn”

  De kans is groot dat je al hebt gehoord van Furnified. Het Antwerpse meubelmerk doet het enorm goed op Instagram, mag de laatste jaren een hoge omzetgroei optekenen, én er zijn ook heel wat concrete plannen om uit te breiden naar het buitenland. Ook hun nieuwe badkamermerk Going Objects is een schot in de roos. Een gesprek met COO Ward Thibaut (37) en CEO Dimitri De Vocht (42): “We willen inspireren met onze meubels.”