Margot Hellemans, Pierre Van Damme en Ilse De Coster van het CEV zetten Johanna Massy in de bloemetjes.
Volledig scherm
Margot Hellemans, Pierre Van Damme en Ilse De Coster van het CEV zetten Johanna Massy in de bloemetjes. © Klaas De Scheirder

Johanna Massy (64) is 50.000ste vrijwilliger bij Vaccinopolis: “Door deel te nemen hoop ik de wetenschap vooruit te helpen”

EdegemVrijwilligers vinden voor vaccinstudies is niet altijd even evident. Daarom werd de 50.000ste vrijwilliger die zich aanmeldde bij Vaccinopolis in Edegem vandaag in de bloemetjes gezet. Johanna Massy (64) neemt deel aan een studie naar een vaccin tegen luchtweginfectie RSV: haar twee kinderen zijn erg ziek geweest van dat virus, wat een stimulans was om deel te nemen. “Zonder vrijwilligers, geen nieuwe vaccins of medische innovaties”, aldus vaccinoloog Pierre Van Damme.

  1. “Dood aan S.”: drugsmaffia viseert Antwerps koppel en ontvoert per vergissing onschuldige buurman
    PREMIUM
    Antwerpen/Wilrijk

    “Dood aan S.”: drugsmaf­fia viseert Antwerps koppel en ontvoert per vergissing onschuldi­ge buurman

    De Antwerpse politie heeft donderdagochtend rond 5 uur twee Nederlanders (20 en 25 jaar) gearresteerd die op het punt stonden een aanslag te plegen tegen een woning op de Boomsesteenweg in Wilrijk. De bewoner en zijn partner zijn sinds enkele weken aangeschoten wild in het drugsmilieu. Criminelen ontvoerden per vergissing zelfs een onschuldige buurman om hun verloren lading cocaïne te recupereren.