IJsbeer op de Noordpool, juni 2014. "Toen dit exemplaar voor mijn lens opdook, kon ik hem wel knuffelen."
Volledig scherm
IJsbeer op de Noordpool, juni 2014. "Toen dit exemplaar voor mijn lens opdook, kon ik hem wel knuffelen." © Marc De Roeck

"In de wilde natuur kom ik tot rust"

EDEGEMOnze fotograaf Marc De Roeck toont vanaf zaterdag zijn foto's in Huis Hellemans. Voor zijn werk maakt hij beelden van ongevallen, branden en zelfs moorden. Maar in zijn vrije tijd trekt hij de wilde natuur in.

 1. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld