Schepen Philippe Muyters (N-VA) geeft een rondleiding in de bib.
Volledig scherm
Schepen Philippe Muyters (N-VA) geeft een rondleiding in de bib. © Klaas De Scheirder

IN BEELD. Zo zien nieuw vrijetijdscentrum en bibliotheek eruit: na twee jaar bouwen is Kruispunt eindelijk klaar voor opening

EDEGEMHet is eindelijk zo ver. Het nieuwe vrijetijdscentrum Kruispunt met bibliotheek opent maandag de deuren. “Een bib van de 21ste eeuw, met meer licht en lucht, met een kop koffie en een grote tuin, samen op één site met de jeugd, sport, cultuur, welzijn en lokale economie.”

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Nostalgisch clubconcept Oldskool Antwerp XL kent in voorjaar al vervolg: “En deze keer dansen we verder op de afterparty”
  ANTWERPEN

  Nostal­gisch clubcon­cept Oldskool Antwerp XL kent in voorjaar al vervolg: “En deze keer dansen we verder op de afterparty”

  Na de immens succesvolle Oldskool Antwerp XL in Park Spoor Noord afgelopen zomer, kent het nostalgisch clubconcept dit voorjaar al een vervolg. Legendarische deejays als Jan Van Biesen, DJ Prinz en Steve Cop nemen opnieuw de draaitafels in om Antwerpen terug onder te dompelen in de jaren tachtig en negentig. Voor het eerst zal er ook een afterparty plaatsvinden in muziekclub Ampere.